Παναθηναικοσ Ιωνικοσ - Ν. Χαρδαλιάς: Επαναλειτουργούν : Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league.

Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Ο παναθηναϊκός τηρώντας την «παράδοση» με εμφατικές τις νίκες στους . Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Μετά την τεσσάρα του ποδοσφαιρικού παναθηναϊκού επί του ιωνικού και ο μπασκετικός θέλει να κάνει το ίδιο αύριο στο μπάσκετ. Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids).

Ο παναθηναϊκός τηρώντας την «παράδοση» με εμφατικές τις νίκες στους . Τσιμίκας: Στην κορυφαία 11αδα
Τσιμίκας: Στην κορυφαία 11αδα from sports3.gr
Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Μετά την τεσσάρα του ποδοσφαιρικού παναθηναϊκού επί του ιωνικού και ο μπασκετικός θέλει να κάνει το ίδιο αύριο στο μπάσκετ. Ο παναθηναϊκός τηρώντας την «παράδοση» με εμφατικές τις νίκες στους . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα. Αναμέτρηση που πραγματοποιείται στο γήπεδο της λεωφόρου αλεξάνδρας για την 6η αγωνιστική της super league. Εννέα γκολ έχει πετύχει εντός έδρας, τα 6 στο α' ημίχρονο. Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids).

Αναμέτρηση που πραγματοποιείται στο γήπεδο της λεωφόρου αλεξάνδρας για την 6η αγωνιστική της super league.

Αναμέτρηση που πραγματοποιείται στο γήπεδο της λεωφόρου αλεξάνδρας για την 6η αγωνιστική της super league. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Μετά την τεσσάρα του ποδοσφαιρικού παναθηναϊκού επί του ιωνικού και ο μπασκετικός θέλει να κάνει το ίδιο αύριο στο μπάσκετ. Ο παναθηναϊκός τηρώντας την «παράδοση» με εμφατικές τις νίκες στους . Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids). Εννέα γκολ έχει πετύχει εντός έδρας, τα 6 στο α' ημίχρονο.

Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids). Ο παναθηναϊκός τηρώντας την «παράδοση» με εμφατικές τις νίκες στους . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Εννέα γκολ έχει πετύχει εντός έδρας, τα 6 στο α' ημίχρονο. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα.

Εννέα γκολ έχει πετύχει εντός έδρας, τα 6 στο α' ημίχρονο. a-sports.gr :: Î
a-sports.gr :: Î"εν καταστράφηκε κιόλας... from www.a-sports.gr
Εννέα γκολ έχει πετύχει εντός έδρας, τα 6 στο α' ημίχρονο. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids). Μετά την τεσσάρα του ποδοσφαιρικού παναθηναϊκού επί του ιωνικού και ο μπασκετικός θέλει να κάνει το ίδιο αύριο στο μπάσκετ. Ο παναθηναϊκός τηρώντας την «παράδοση» με εμφατικές τις νίκες στους . Αναμέτρηση που πραγματοποιείται στο γήπεδο της λεωφόρου αλεξάνδρας για την 6η αγωνιστική της super league.

Εννέα γκολ έχει πετύχει εντός έδρας, τα 6 στο α' ημίχρονο.

Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids). Ο παναθηναϊκός τηρώντας την «παράδοση» με εμφατικές τις νίκες στους . Μετά την τεσσάρα του ποδοσφαιρικού παναθηναϊκού επί του ιωνικού και ο μπασκετικός θέλει να κάνει το ίδιο αύριο στο μπάσκετ. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Εννέα γκολ έχει πετύχει εντός έδρας, τα 6 στο α' ημίχρονο. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα. Αναμέτρηση που πραγματοποιείται στο γήπεδο της λεωφόρου αλεξάνδρας για την 6η αγωνιστική της super league.

Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids). Εννέα γκολ έχει πετύχει εντός έδρας, τα 6 στο α' ημίχρονο. Αναμέτρηση που πραγματοποιείται στο γήπεδο της λεωφόρου αλεξάνδρας για την 6η αγωνιστική της super league. Ο παναθηναϊκός τηρώντας την «παράδοση» με εμφατικές τις νίκες στους . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league.

Εννέα γκολ έχει πετύχει εντός έδρας, τα 6 στο α' ημίχρονο. Τραγωδία στην Π.Ράλλη: Πέρασε με
Τραγωδία στην Π.Ράλλη: Πέρασε με from sports3.gr
Μετά την τεσσάρα του ποδοσφαιρικού παναθηναϊκού επί του ιωνικού και ο μπασκετικός θέλει να κάνει το ίδιο αύριο στο μπάσκετ. Εννέα γκολ έχει πετύχει εντός έδρας, τα 6 στο α' ημίχρονο. Ο παναθηναϊκός τηρώντας την «παράδοση» με εμφατικές τις νίκες στους . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα. Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids). Αναμέτρηση που πραγματοποιείται στο γήπεδο της λεωφόρου αλεξάνδρας για την 6η αγωνιστική της super league.

Εννέα γκολ έχει πετύχει εντός έδρας, τα 6 στο α' ημίχρονο.

Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids). Μετά την τεσσάρα του ποδοσφαιρικού παναθηναϊκού επί του ιωνικού και ο μπασκετικός θέλει να κάνει το ίδιο αύριο στο μπάσκετ. Ο παναθηναϊκός τηρώντας την «παράδοση» με εμφατικές τις νίκες στους . Αναμέτρηση που πραγματοποιείται στο γήπεδο της λεωφόρου αλεξάνδρας για την 6η αγωνιστική της super league. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Εννέα γκολ έχει πετύχει εντός έδρας, τα 6 στο α' ημίχρονο. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league.

Παναθηναικοσ Ιωνικοσ - Ν. Χαρδαλιάς: Επαναλειτουργούν : Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league.. Αναμέτρηση που πραγματοποιείται στο γήπεδο της λεωφόρου αλεξάνδρας για την 6η αγωνιστική της super league. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα. Ο παναθηναϊκός τηρώντας την «παράδοση» με εμφατικές τις νίκες στους . Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Μετά την τεσσάρα του ποδοσφαιρικού παναθηναϊκού επί του ιωνικού και ο μπασκετικός θέλει να κάνει το ίδιο αύριο στο μπάσκετ.